Opel a prezentat noul Grandland X Hybrid4 cu 300 de cai putere si sistem plug-in hybrid

Opel a prezentat noul Grandland X Hybrid4 cu 300 de cai putere si sistem plug-in hybrid

Opel a prezentat versiunea Grandland X Hybrid4 care primește un sistem de propulsie plug-in hybrid capabil să fie încărcat de la o priză externă.

Sistemul de propulsie dezvoltat de nemți include un motor pe benzină cu 4 cilindri supraalimentat de 147 kW/200 CP și 1,6 litri certificat WLTP și un sistem de propulsie cu două motoare electrice de 80 kW/109 CP, tracțiune integrală și baterie litiu-ion de 13,2 kWh. Motorul electric frontal este cuplat la o transmisie automată electrificată, cu 8 trepte de viteză.

Cel de-al doilea motor electric, invertorul și diferențialul sunt integrate în puntea spate acționată electric pentru a furniza tracțiune integrală la cerere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorul pe benzină va acoperi în principal deplasarea cu viteze medii și mari, în timp ce deplasarea la viteze mai mici va fi acoperită de partea electrică a grupului motopropulsor. Opel Grandland X Hybrid4 poate parcurge până la 50 km în modul complet electric în cadrul ciclului de conducere WLTP.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?