Opel a prezentat noul Insignia GSi

Opel a prezentat noul Insignia GSi

Opel readuce la viata denumirea GSi si lanseaza o versiune speciala pentru Insignia. Sedanul sportiv este oferit cu un motor de 2.0 litri care produce 260 de cai putere si care este cuplat la noua cutie automata cu opt rapoarte. Aceasta poate fi actionata si cu ajutorul padelelor de pe volan.

Ultimele retușuri pentru Insignia GSi au fost făcute pe legendarul circuit Nürburgring-Nordschleife. Aici, în Munții Eifel, Opel deține un centru de testări pentru autovehiculele performante pe care le produce. Inginerii Opel au dezvoltat un șasiu nou pentru GSi pe circuitul Nürburgring, cel pe care triplul campion de Formula 1 Jackie Stewart l-a denumit „Green Hell” (Iadul Verde). Arcurile mai scurte coboară GSi cu 10 milimetri și amortizoarele sport speciale reduc ruliul la minim. Frânele puternice Brembo cu patru cilindri (diametrul de 345 de milimetri) și direcția care era deja precisă au fost adaptate în consecință. Insignia GSi este echipat standard cu șasiul mecatronic FlexRide.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Capacităților sport ale Insignia GSi li se alătură caracteristicile de design, caracteristicile tehnice și accesoriile. Primele pe listă sunt scaunele sport dezvoltate de Opel care oferă suport lateral îmbunătățit și confort pe distanțe lungi. Scaunele sport premium sunt certificate AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), fiind ideale din punct de vedere ergonomic. Ca și în cazul Insignia Grand Sport, acestea dispun de ventilație, încălzire, masaj și suporturi laterale reglabile. În GSi, bancheta spate înaltă are tetiere integrate.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?