Opel a publicat primele imagini si detalii cu Insignia facelift

Opel a publicat primele imagini si detalii cu Insignia facelift

Opel dezvăluie primele imagini cu Insignia facelift. Noua ediție a vârfului de gamă a mărcii germane va fi prezentată în premieră la Salonului Auto de la Bruxelles, care va avea loc în perioada 10 - 19 ianuarie 2020, și va oferi cumpărătorilor un aspect și mai elegant, precum și vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte.

Noile lumini adaptive IntelliLux LED Pixel includ acum 84 de segmente LED per far. Farurile reacționează mai rapid decât niciodată și cu mai multă precizie, asigurând o vizibilitate optimă pentru șoferii modelului Insignia, fără a orbi șoferii din autovehiculele care circulă din sens opus sau în față.

Noua ediție a modelului Insignia este echipată cu o mulțime de tehnologii avansate. Versiunea sedan Grand Sport și modelul station wagon Sports Tourer oferă pentru prima dată o cameră video pentru marșarier digitală. Împreună cu avertizarea privind traficul pe bază de radar, care atenţionează şoferul privind autovehiculele ce se apropie din lateral, sistemul sporește și mai mult siguranța.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Opel Insignia facelift va fi și mai eficient decât până acum datorită structurii ușoare a motoarelor pe benzină și diesel, noi în totalitate. La introducerea sa, în 2009, prima generație a primit premiul de „European Car of the Year”. În ultimii zece ani, aproape 1,2 milioane de unități au ieșit de pe linia de producție din orașul natal al mărcii Opel, Rüsselsheim.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?