Opel a publicat primele poze si informatii cu Grandland X

Opel a publicat primele poze si informatii cu Grandland X

Opel va expune noul Grandland X in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. Dar pana atunci, nemtii s-au gandit sa ne scape de noptile nedormite si sa ne arate primele poze cu viitorul lor SUV.

Totodata, Opel ne-a oferit si o serie de detalii despre Grandland X. In afara siluetei care mizeaza pe aceeasi filozofie de design pe care o stim de pe Mokka X si, mai nou, Crossland X, Grandland X vine cu mult mai mult spatiu.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ampatamentul masoara 2.675 de milimetri, iar portbagajul are un volum de 514 litri. Daca rabatezi bancheta, volumul creste pana la 1.652 de litri. In ceea ce priveste interiorul, aici Grandland X va oferi ultima generatie a sistemului IntelliLink, dar si o suita de sisteme avansate de asistare a soferului. Vorbim despre cruise control adaptiv cu functie de detectare a pietonilor si franare in caz de urgenta, asistent pentru detectarea starii de oboseala si un asistent avansat pentru paracare.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?