Opel a publicat primul spot pentru Insignia GSi

Opel a publicat primul spot pentru Insignia GSi

In urma cu cateva saptamani, Opel a prezentat noul Insignia GSi. Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Opel a oferit publicului sansa de a-l vedea live pe nvin cu prima reclama dedicata sedanului sportiv.

Dupa cum deja stiti, Insignia GSi este ferit cu un motor de 2.0 litri care produce 260 de cai putere si care este cuplat la noua cutie automata cu opt rapoarte. Aceasta poate fi actionata si cu ajutorul padelelor de pe volan.

Pentru un plus de sportivitate, Insignia GSi are arcuri mai scurte, o garda la sol mai mica cu 10 mm si amortizoare sport. De asemenea, modelul constructorului german vine cu tractiune integrala si o dinamica modificata comprativ cu versiunea normala.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Capacităților sport ale Insignia GSi li se alătură caracteristicile de design, caracteristicile tehnice și accesoriile. Primele pe listă sunt scaunele sport dezvoltate de Opel care oferă suport lateral îmbunătățit și confort pe distanțe lungi.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?