Opel Astra OPC Extreme -Imagini si informatii oficiale

Opel Astra OPC Extreme -Imagini si informatii oficiale

Opel a prezentat astazi noul Astra OPC Extrem. Conform Opel, noul hothatch reprezinta apogeul producatorului german in materie de tehnologie. In plus, constructorul din Russelsheim declara ca proaspatul Astra OPC Extreme reprezinta cel mai rapid Astra din istorie.

Performantele impresionante cu care Opel Astra OPC Extreme se lauda au fost obtinute prin folosirea intensiva a materialelor usoare. Spre deosebire de versiunea de serie a lui Astra OPC, noul Extreme este cu 100 de kilograme mai usor.

Sub capota, unitatea de 2.0 litri supraalimentata a fost construita integral din aluminu si reuseste sa ofere 300 de cai putere. Resursele motorului sunt exploatate cu ajutorul unei cutii manuale si a unui diferential cu alunecare limitata.

Responsabil pentru tinerea in frau a celor 300 de cai este un sistem de franare semnat Brembo, cu discuri de 370 mm, ascunse in spatele unor jante de 19 inch.

La interior, clientii vor primi un roll-cage, scaune fata tip scoica si centuri de siguranta in sase puncte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum probabil ati intuit, viitorul Opel Astra OPC Extreme va fi expus in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Dupa prezentarea oficiala, producatorul german va anunta si numarul exemplarelor care vor lua calea productiei.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?