Opel Astra primeste motorul de 2.0 litri BiTurbo diesel

Opel Astra primeste motorul de 2.0 litri BiTurbo diesel

Incepand de astazi, Opel Astra poate fi comandat si in compania motorului de 2.0 litri BiTurbo diesel. Pentru prima data, unitatea amintita mai sus a fost disponibila pe Opel Insignia.

Motorul de 2.0 litri BiTurbo diesel dispune de 192 de cai putere si poate dezvolta un cuplu motor maxim de 400 Nm. Aplicat pe versiunea in cinci usi, agregatul in patru cilindri il ajuta pe hatchback-ul german sa ruleze cu o viteza maxima de 226 km/h, in timp ce break-ul poate accelera pana la 222 km/h. Conform declaratiilor oferite de producator, ambele versiuni pot sprinta de la 0 la 100 km/h in sub opt secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Echipat cu sistemul Start/Stop, agregatul de 2.0 litri consuma doar 5.1 litri la 100 de kilometri parcursi. Versiunea echipata cu noul motor, vine cu un look mai agresiv multumita grilei revizuite si a blocurilor optice usor modificate. De asemenea, Astra 2.0 BiTurbo beneficiaza de un set de jante noi de 18 inch si de o evacuare ce se incheie cu doua tevi de esapament.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?