Opel Corsa GSi va reveni in oferta constructorului german

Opel Corsa GSi va reveni in oferta constructorului german

Un autovehicul sport și un veritabil maestru în viraje datorită șasiului său sport ale cărui reglaje fine au fost realizate pe legendara pistă Nordschleife din Nürburgring.

Partea din față a modelului Opel GSi se remarcă prin grila mare a radiatorului cu design tip fagure și fulgerul Opel amplasat central și prin carcasele oglinzilor exterioare cu aspect de carbon, specifice autovehiculelor de curse. Elementele mari de design cu inele cromate conectate vizual într-o linie orizontală prin traverse negre care se întind pe toată partea din față și o fantă neagră pe capota motorului creează impresia unui autovehicul dinamic care se lipește de carosabil. Elementele de stil vibrante sunt prezente și în partea din spate: spoilerul spate proeminent sporește forța deportantă, iar țeava de eșapament cromată completează designul sportiv al autovehiculului.

Senzația pur sportivă se reflectă și la interior. Corsa GSi poate fi echipat opțional cu un scaun performant Recaro pentru șofer, volanul sport fiind inclus în dotarea standard. Selectați treapta de viteză utilizând schimbătorul îmbrăcat în piele, apăsați pedala sport din aluminiu și bucurați-vă de plăcerea pură a condusului. Șasiul sport binecunoscut de la versiunea OPC și frânele cu etriere roșii asigură o dinamică precisă, manevrabilitate excepțională și distanțe scurte de frânare, în combinație cu jantele opționale din aliaj ușor de 18".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, ocupanții autovehiculului Corsa GSi se pot bucura de o conectivitate de excepție datorită sistemului opțional de infotainment IntelliLink și pot aduce universul smartphone-urilor cu sistem de operare Apple iOS și Android la bordul autovehiculului.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?