Opel Grandland X: noul crossover compact al nemtilor

Sectiuni Relevante

Opel Grandland X: noul crossover compact al nemtilor

Noul Opel Grandland X este un fel de frate mai mare al modelului Opel Crossland X. Ambele modele crossover (CUV), complet noi, vor fi lansate în 2017 și combină stilul unui SUV cu o dinamică de conducere exemplară. Grandland X se adaptează perfect stilului de viață activ al societății moderne prin abilitățile sale off-road, poziția de ședere mai ridicată, vizibilitatea optimă de jur împrejur, urcarea/coborârea simplă în și din autovehicul și spațiul generos pentru bagaje.

Stilul îmbină în mod inteligent robustețea cu eleganța, iar conceptul de design interior asigură un nivel ridicat de confort și versatilitate. Grandland X va extinde oferta vastă a mărcii Opel în clasa deosebit de populară a autovehiculelor compacte, alăturându-se modelului de succes Astra, desemnat Autovehiculul anului 2016 și recent lansatului Zafira cu șapte locuri.

„Denumirea Opel Grandland X reflectă caracterul aventuros al unui autovehicul pregătit să descopere ceva nou în orice moment – atât în mediul urban, cât și în cel rural. Noul nostru model crossover arată fantastic și va atrage cu siguranță noi clienți pentru marca Opel”, a declarat Tina Müller, directorul de marketing al Opel.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Grandland X face parte din ofensiva de modele Opel, care prevede lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 - 2020.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?