Opel Insignia Country Tourer - o noua declinare a caroseriei sedanului german

Opel Insignia Country Tourer - o noua declinare a caroseriei sedanului german

Opel a prezentat astazi noul Insignia Country Tourer, o versiune Cross bazata pe break-ul modelului german. Astfel, gama lui Insignia are acum trei membrii care vin sa se bata in segmentul mediu.

La nivel estetic, Insignia Country Tourer vine cu un look foarte apropiat de acela al unui crossover. Noul model german are ca rol o alternativa la clasicele SUV-uri de oras, plusand cu ceva spatiu, multumita alurii de break. Tot la nivel estetic observam un scut frontal si posterior, aripi mai late, spoilere noi plus tevi de esapament montate in partile laterale. Garda la sol este mai ridicata cu 20 de milimetri in comparatie cu break-ul din care deriva.

La capitolul motorizari, Insignia Country Tourer va pune la dispozitia viitorilor clienti trei motoare, doua unitati diesel si una pe benzina. Vorbim despre agregatul de 2.0 litriCDTI de 163 de cai si 350 Nm si despre unitatea 2.0 CDTI BiTurbo de 195 de cai si 400 Nm. Pentru benzinari, Opel promite unitatea de 2.0 litri SIDI de 250 de cai putere si 400 Nm. Toate propulsoarele vor veni insotite de tractiunea integrala produsa de Haldex.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Opel Insignia Country Tourer va debuta pe 10 septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?