Opel Insignia GSi facelift are 230 de cai putere, tractiune integrala si cutie automata cu 9 trepte

Opel Insignia GSi facelift are 230 de cai putere, tractiune integrala si cutie automata cu 9 trepte

Opel Insignia facelift sărbătorește premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Bruxelles. Pentru prima dată, pe lângă modelul sedan Grand Sport și modelul station wagon Sports Tourer, la salonul de la Bruxelles va fi prezent și modelul sportiv GSi cu noul design elegant.

Insignia GSi intră cu viteză în noul an cu un motor nou turbo pe benzină, de 2,0 litri și 169 kW (230 cp), transmisie automată cu nouă trepte de viteză de ultimă generație și un sistem de frânare electro-hidraulic prevăzut cu amplificator, precum și cu suspensie mecatronică FlexRide și tracțiune integrală Twinster cu vectorizarea cuplului.

Alături de versiunea GSi, Opel a prezentat și motorizările pe care le propune pentru Insignia facelift. Clienții vor putea comanda modelul de clasă medie atât în versiune sedan, cât și în variantă break.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizări este alcătuită dintr-un motor pe benzină de 1.4 litri cu trei cilindri care dezvolta 145 de cai putere și 236 Nm sau un motor pe benzină de 2.0 litri cu 200 de cai putere și 350 Nm. Cei care vor un diesel, pot alege doar motorul de 1.5 litri cu trei cilindri care promite 122 de cai putere și 300 Nm.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?