Opel Insignia GSi Sports Tourer: un break sportiv, fara compromisuri

Opel Insignia GSi Sports Tourer: un break sportiv, fara compromisuri

Agil și puternic datorită noului motor vârf de gamă: noul station wagon sportiv Opel Insignia GSi Sports Tourer nu cucerește doar șoferul, ci întreaga familie.

Noul Insignia GSi Sports Tourer oferă tot ceea ce își doresc șoferii sportivi: acest station wagon agil poate fi pus în mișcare de motorul conceput special pentru vârful de lance Opel, unitatea diesel BiTurbo de doi litri, cu putere de 154 kW/210 cp și un cuplu de 480 Nm.

Cei care preferă un motor turbo pe benzină dinamic pentru GSi vor găsi exact ceea ce își doresc cu unitatea de doi litri și 191 kW/260 cp, ce generează un cuplu maxim de 400 Nm între 2.500 și 4.000 rpm. Acesta accelerează Insignia GSi Sports Tourer de la zero la 100 km/h în 7,5 secunde, viteza maximă fiind de 245 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dotările standard includ șasiul FlexRide, tracțiunea integrală inovatoare cu vectorizarea cuplului, pneuri cu aderență ridicată și o transmisie automată nouă cu opt trepte care poate fi acționată și prin intermediul padelelor de pe volan.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?