Opel Insignia OPC facelift va sosi la Frankfurt

Opel Insignia OPC facelift va sosi la Frankfurt

Producatorul german Opel a dezvaluit astazi una dintre premierele destinate Salonului Auto de la Frankfurt. Vorbim despre dezvelirea lui Insignia OPC facelift, versiunea de performanta a modelului de clasa medie.

Conform oficialilor din Rusesslehim, Insignia OPC facelift va fi lansat atat in versiunea sedan, cat si in cea break.

La nivel estetic, modelul german a primit blocuri optice noi, baghete de tip LED pentru mersul pe timp de zi, un nou spoiler plus tevi de esapament rectangulare. La interior, instrumentele de bord au fost modificate, iar volanul si schimbatorul poarta cu mandrie sigla OPC. Pentru cei care iubesc gadget-urile, noul Insignia OPC facelift vine cu un sistem multimedia ce comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran de 8 inch.

In cazul in care va regasiti printre aceia care iubesc cutiile automate, modelul de performanta german va dispune de un set de padele in spatele volanului. Sub capota, vom regasi unitatea de 2.8 litri capabila sa ofere 325 de cai si 435 Nm ce sunt pusi pe sosea prin intermediul unui sistem de tractiune integrala Haldex si cu ajutorul unui diferential cu alunecare limitata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 6 secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata electronic la 250 km/h, atunci cand modelul vine alaturi de transmisia automata. Pentru cei care vor opta pentru cutia manuala cu sase rapoarte, viteza maxima va ajunge la 270 km/h, respectiv 265 km/h, in cazul versiunii Sports Tourer.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?