Patru dintre noutatile Skoda ce vor debuta la Geneva

Patru dintre noutatile Skoda ce vor debuta la Geneva

Skoda a publicat astazi o serie de detalii si cateva fotografii cu patru modele ce vor fi expuse in premiera internationala, saptamana viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Pentru inceput vom vorbi despre Skoda Octavia si Octavia Combi in versiunea Laurin & Klement.

Aceasta reprezinta varful de gama oferit de cehi si vine cu jante de 18 inch, faruri cu bi-xenon, lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, si cu stopuri cu tehnologie LED.

La interior, clientii lui Skoda Octavia si Octavia Combi Laurin & Klement se vor bucura de un volan multifuntional in patru spite, de un sistem audio Canton si de tapiterie din piele naturala si Alcantara.

Sub capota, cele doua versiuni ale lui Octavia vor putea fi echipate cu unitatea de 1.8 litri TSI capabila sa ofere 180 de cai sau cu motorul de 2.0 litri, oferit in versiunile de 150 si 184 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tot in cadrul Salonului Auto de la Geneva, Skoda va prezenta si doua versiuni Monte Carlo. Micutul Citigo si crossover-ul Yeti sunt cele doua modele care vor primi versiunea Monte Carlo. Aceasta se distinge printr-o culoare rosie a caroseriei si printr-o serie de elemente speciale oferite atat la exterior, cat si la interior.

| de | Sursa: Skoda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?