Peste 100.000 de comenzi pentru Opel Crossland X

Peste 100.000 de comenzi pentru Opel Crossland X

La doar un an după deschiderea registrelor de comenzi a înregistrat deja vânzări record: peste 100.000 de clienți din Europa au ales Opel Crossland X. Spațios și practic, cu un finisaj modern în două culori: modelul Crossland X are succes pe piața SUV-urilor din segmentul B.

„Datorită tehnologiilor Opel tipice, precum scaunele față ergonomice certificate AGR, unice în acest segment de piață, Crossland X joacă un rol cheie în ofensiva noastră de produse continuă”, a declarat Peter Küspert, Director de Vânzări și Marketing, Opel Automobile GmbH. „Împreună cu celelalte modele Opel din familia X, modelele Mokka X și Grandland X, Crossland X va fi disponibil în 2018, pentru prima dată pe întreaga durată a unui an calendaristic și va avea o contribuție importantă la creșterea mărcii”.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Crossland X oferă o multitudine de sisteme de asistență de ultimă generație, precum sistemul de detectare a somnolenței șoferului și sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulație, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, faruri LED, cameră video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180 de grade și asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?