Peste 1000 de persoane au participat la prima intalnire a posesorilor Dacia din Romania

Sectiuni Relevante

Peste 1000 de persoane au participat la prima intalnire a posesorilor Dacia din Romania

Sambata trecuta, Domeniul Mogoșoaia a fost locul de întâlnire al clienților și pasionaților mărcii Dacia. Peste 1000 de persoane au răspuns invitației lansate de constructorul român de automobile și au fost încântați să arate că aparțin familiei Dacia din România, sosind la eveniment în peste 400 de automobile ale mărcii.

Vizitatorii aflați sâmbătă în „LUMEA DACIA” au petrecut o zi în natură alături de cei dragi, având la dispoziție o paletă largă de activități interesante pentru toate vârstele sau gusturile, de la concursuri cu premii atractive, prezentarea gamei de modele Dacia și a câtorva mașini de raliu, până la concerte antrenante cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Copiii au fost încântați de prezența toboganelor gonflabile sau ale simulatoarelor auto, au colorat schițe cu mașini Dacia și s-au lăsat antrenați de animatorii profesioniști costumați în cele mai populare personaje Disney.

Pentru cei mari, a fost deopotrivă distractiv și relaxant să își coopteze familiile la activitățile sportive amenajate pe pajiștea generoasă a domeniului, cum ar fi volei, badminton, tenis de masă sau fotbal.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În plus, la sfârșitul zilei, un cuplu tânăr din București a fost fericitul câștigător al unui week-end la Paris, acesta fiind marele premiu oferit de organizatori.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?