Peste 70.000 de persoane au folosit Uber Green in Bucuresti. Statistici dupa 1 an de la lansarea serviciului

Sectiuni Relevante

Peste 70.000 de persoane au folosit Uber Green in Bucuresti. Statistici dupa 1 an de la lansarea serviciului

Uber prezintă câteva statistici la 1 an de la lansarea în București a serviciului de ridesharing cu mașini 100% electrice: Uber Green.

Serviciul Uber Green cu mașini 100% electrice a fost lansat anul trecut alături de Eldrive. De atunci, alți parteneri s-au alăturat proiectului și au făcut posibilă triplarea numărului de mașini, printre care Volkswagen, 5 To Go, Banca Transilvania sau BCR.

Parteneriatul cel mai de impact a fost cel cu Volkswagen, prin care șoferii parteneri Uber au acces la prețuri și reduceri competitive pentru modelul Volkswagen e-Golf. În prezent, peste 20% din mașinile Uber Green sunt modele electrice marca Volkswagen.

„Proiectul pilot s-a triplat în doar un an de la lansarea serviciului, ceea ce ne motivează să continuăm. Prin Uber Green, un număr record de oameni au avut acces la mașini 100% electrice. Vrem să lucrăm cu autoritățile din România și cu producătorii de mașini pentru a continua să dezvoltăm mobilitatea electrică în România ”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

Iată câteva statistici interesante la un an de la lansarea Uber Green în România:

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. 72.619 de persoane au utilizat mașinile electrice din cadrul serviciului Uber Green, în primul an ● 536.128 km este distanța totală a curselor efectuate cu mașinile electrice ● aproximativ 64 de tone de dioxid de carbon ar fi ajuns în atmosferă, dacă distanța nu ar fi fost parcursă cu o mașină electrică* ● 69 de mașini electrice disponibile în aplicație (Renault Zoe, VW e-Golf, Kia Soul, BMW i3, Smart Forfour, VW e-up!), față de 20 de mașini cu cât a început proiectul pilot ● o mașină electrică ajunge la utilizatorii Uber, în medie, în 4 min și 30 sec ● valoarea medie a unei curse cu o mașină electrică este de 20.03 Lei cea mai lungă cursă efectuată cu un Uber Green a fost de 170 km

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?