Peste un milion de masini au folosit benzile marcate cu e-tarif de la Fetesti in primele cinci luni

Sectiuni Relevante

Peste un milion de masini au folosit benzile marcate cu e-tarif de la Fetesti in primele cinci luni

Din înregistrările camerelor amplasate în zona stației de taxare de la Fetești, în peroioada 01.01.2017 - 05.06.2017, au utilizat benzile marcate "e-tarif", un număr de 1.167.903 vehicule.

Pentru 943.181 dintre acestea s-a regăsit automat o plată efectuată în termenul legal, iar pentru celelalte 224.722 vehicule detectate, înregistrările au intrat pe fluxul manual de verificare al agenților constatatori, existând urmatoarele posibilități:

- numărul de înmatriculare a fost detectat eronat, iar în urma corecției acestuia de către agentul constatator se regăsește o plată efectuată în termenul legal;

- pentru acel număr de înmatriculare nu a fost efectuată nicio plată, urmând a se încheia un proces verbal de constatare a contravenției;

- vehiculele respective se regăsesc în lista vehiculelor exceptate de la plata tarifului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În aceeași perioadă 566.671 utilizatori au ales să achite tariful de trecere la Stația de Taxare Fetești, utilizând porțile prevăzute cu bariere și agenți încasatori. Prim SMS au fost achitate un număr total de 306.883 treceri, iar prin stațiile de distribuție carburanți și portaluri web 728.373.

| de | Sursa: CNAIR

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?