Peugeot 108 - Imagini si detalii oficiale

Peugeot 108 - Imagini si detalii oficiale

Daca unele publicatii auto au refuzat sa respecte embargoul BMW in ceea ce priveste fotografiile cu viitorul Seria 2 Coupe, revista franceza L'Argus vine sa ne prezinte in premiera, primele imagini si detalii oficiale despre viitorul Peugeot 108.

Citadina franceza va sosi la pachet cu fratii Toyota Aygo si Citroen C1, tripleta magica ce se va duele cu Volkswagen Up!, Skoda Citigo sau Renault Twingo. Viitorul Peugeot 108 va fi comercializa incepand cu primavara lui 2014.

La nivel estetic, Peugeot 108 vine cu un look total schimbat. Vedem cum mezinul gamei franceze a primit aceeasi filozofie de design intalnita pe fratii mai mari.

In plus, micutul citadin din Hexagon vine cu dimensiuni ceva mai generoase. Astfel, el masoara 3.5 metri in lungime, cu 70 de milimetri mai mult fata de generatie precedenta.

La interior, Peugeot 108 soseste cu materiale ceva mai bune, comparativ cu vechiul 107. La capitolul siguranta, Peugeot 108 va sosi in versiunea standard cu ESP si patru airbag-uri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, citadinul francez va sosi cu noul motor de 1.2 litri VTi si 82 e cai putere.

| de | Sursa: L'Argus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?