Peugeot 308 SW - Break-ul francez isi etaleaza atuurile

Peugeot 308 SW - Break-ul francez isi etaleaza atuurile

Peugeot incepe in forta noul an. Astazi, oficialii din Sochaux, au prezentat noua generatie a lui 308 SW. Versiunea break a modelului compact va fi expusa in mod oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat pentru luna martie a acestui an.

Asa cum era de asteptat, noua generatie a lui Peugeot 308 SW preia elementele estetice frontale de pe hatchback, insa partea posterioara dispune de schimbari radicale. In plus, francezii promit un spatiu de incarcare de 610 litri. Vorbim despre un volum egal cu cel oferit de Skoda Octavia Combi si mai mare cu 5 litri fata de Volkswagen Golf Variant. Campionul clasei ramane Honda Civic Tourer, cu un volum al portbagajului de 624 de litri.

La interior, elementele sunt preluate de pe hatchback. Vorbim despre noul "i-Cockpit" ce se remarca prim plansa de bord simplificata si prin posibilitatea vizualizarii ceasurilor de bord pe deasupra coroanei volanului.

In dreptul capitolului motorizari, noul Peugeot 308 SW preia aceleasi unitati de pe fratele hatchback.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul break francez va fi fabricat alaturi de hatchback-ul din care deriva in cadrul uzinei de la Socheaux, iar in showroom-uri va putea fi admirat incepand cu aceasta primavara.

| de | Sursa: Peugeot

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?