Peugeot SXC - Primele Poze Oficiale

Peugeot SXC - Primele Poze Oficiale

Dupa ce am vazut o poza scursa online cu cel mai nou concept crossover de la Peugeot, care stim deja ca se numeste SXC, fabricantul auto francez a publicat prima galerie de poze oficiale cu acest SUV inainte de debutul sau la Salonul Auto de la Shanghai 2011.

Conceptul Peugeot SXC are un design asemanator cu noul design adoptat de compania auto si vine cu multe detalii ce se regasesc si la conceptele SR1, BB1, EX1 si HR1. Noua creatie masoara 4.87 m in lungime, 1.61 m in inaltime si 2.035 m in latime.

Acest nou SUV cu design modern prezinta noua grila plutitoare Peugeot, faruri 'de felina' si stopuri cu LEDuri si o bogata lista de dotari high-tech ce include oglinzile laterale cu forma conica ce se folosesc de camere video, plus o serie de elemente vizuale precum jante din aliaj usor de 22 inch, plafon panoramic din doua bucati si bare pentru plafon cu design unic.

Sub caroseria noului concept Peugeot SXC se gaseste sistemul de propulsie HYbrid4, adica un motor cu combustie interna THP de 1.6 litri ce trimite 218 cai putere (230 kw) catre puntea fata si un motor electric pozitionat pe puntea spate. Acest motor electric aduce un plus de 95 cai putere (70 kw) si ii permite crosoverului francez sa ruleze in mod pur electric, deci cu zero emisii de CO2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Multumita acestui sistem de propulsie hibrid, noul concept Peugeot SXC are un cosum de 5.8 litri la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 143 grame per km.

| de | Sursa: Peugeot

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?