Pininfarina Sergio Concept ar putea fi admirat pe strazi

Pininfarina Sergio Concept ar putea fi admirat pe strazi

Cu totii va amintiti de conceptul superb pregatit de Pininfarina pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva. Ei bine, directorul executiv al carosierului italian, a declarat ca Sergio Concept ar putea fi produs in cateva exemplare.

Informatiile vin din partea publicatiei Automotive News Europe. Silvio Angori, CEO-ul Pininfarina a declarat ca am putea vedea cinci sase exemplare ale lui Segio la pretul de 3 milioane de euro fiecare.

Pininfarina Sergio Concept este animat de un motor V8 de 4.5 litri capabil sa produca 562 de cai putere. Resursele unitatii pe benzina sunt transmise catre puntea spate cu ajutorul unei cutii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru a compensa lipsa parbrizului, designerii italieni au montat o aripa in partea din fata a spoilerului in timp ce un roll-bar protejeaza pasagerii si creste forta de apasare pe puntea spate. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 3.4 secunde, in timp ce viteza maxima se cifreaza la aproximativ 320 km/h.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?