Pininfarina Sergio Concept - prima schita oficiala

Pininfarina Sergio Concept - prima schita oficiala

Carosierul Pininfarina va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva prototipul denumit Sergio Concept. Acesta a fost creat special pentru a-i aduce un omagiu regretatului designer Sergio Pininfarina.

Daca la inceputul lunii trecute, oficialii italieni au venit cu un prim teaser, de aceasta data avem parte de o fotografie cu prima schita a viitorului Sergio Concept. Cum afirmam si atunci acesta se vrea a fi un prototip minimalist care, mai tarziu ar putea fi omologat pentru a circula pe soselele publice.

In cazul in care Sergio Concept, va trece de stadiul de prototip, italienii anunta ca vor fi fabricate doar cateva exemplare pentru a pastra valoarea acestuia. Din ultimele zvonuri aparute, conceptul carosierului italian are la baza un model Ferrari si a fost profund inspirat de vechile creatii ale lui Sergion Pininfarina.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Un nou concept Pininfarina va debuta la Geneva. Numele sau este Sergio si reprezinta un tribut adus lui Sergio Pininfarina, omul care a creat masini ce au pasit in legenda. Un concept care ne reaminteste de creatiile ce au parasit creionul lui Sergio Pininfarina, transpuse intr-o viziune moderna in numele exclusivitatii, al inovatiei si al pasiunii", au declarat oficialii carosierului italian.

| de | Sursa: Caradisiac

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?