Pogea Racing Audi A1

Pogea Racing Audi A1

Pogea Raging a lansat un program de tuning pentru noul Audi A1 ce poarta numele de 'A Force One' si care a primit un plus de putere multumita unui pachet clasic de chip tuning.

La exterior Audi A1 tunat de Pogea Racing iese in evidenta prin noile jante ultrausoare OZ Racing Alleggerita HTL imbracate in anvelope ET33 Sport Contact 3 Continental si prin noul sistem de evacuare cu tevi de esapament de 75 mm gravate cu laser.

Din punct de vedere al performantelor, Pogea Racing Audi A1 este disponibil cu doua nivele de upgrade. Primul upgrade creste puterea motorului de la 122 cai putere si cuplu de 200 Nm la 156 cai putere si cuplu de 266 Nm, valori ce se traduc printr-o viteza de top de 245 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel de al doilea upgrade aduce un nou sistem de racire pe aer si noi componente electronice impreuna cu o suspensie KW coilover si un sistem de franare Brembo cu discuri perforate.

| de | Sursa: Pogea Racing

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?