Porsche 718 Boxster - Poze si detalii oficiale

Porsche 718 Boxster - Poze si detalii oficiale

Porsche a prezentat noul 718 Boxster. Dupa 20 de ani de cariera, roadsterul din Stuttgart nu doar ca isi schimba numele, dar vine si cu o serie de elemente, menite sa-i faca pe fani sa-si doreasca un astfel de exemplar.

Pentru inceput, sub capota lui Porsche 718 Boxster se va afla un motor cu patru cilindri amplasat central si supraalimentat cu o turbina. Versiunea de baza foloseste o unitate de 2.0 litri care produce 300 de cai putere, in timp ce varianta S are un motor de 2,5 litri si ofera 350 de cai putere. In standard, Porsche ofera o transmisie manuala, insa optional se poate folosi cutia PDK.

De asemenea, Porsche 718 Boxster a primit revizuiri in dreptul directiei, iar mai mult, suspensia adaptiva PASM sport este disponibila pentru 718 Boxster S.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h a lui 718 Boxster are loc in 4,7 secunde, in timp ce versiunea S are nevoie doar de 4,2 secunde pentru a realiza acelasi sprint.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?