Porsche 911 GT3 RS 4.0 - Poze

Porsche 911 GT3 RS 4.0 - Poze

Primele poze cu editia limitata Porsche 911 GT3 RS 4.0 au aparut online,

Aceasta versiune extrema GT3 RS vine echipata cu un motor mai mare, de 4.0 litri in loc de 3.8 litri, astfel puterea dezvoltata a fost evident crescuta. Diverse surse au menionat ca noul GT3 RS 4.0 va dispune de 500 cai putere ce vor fi trimisi catre puntea spate prin intermediul unei transmisii manuale.

Pe langa evidentul plus de performante, noul Porsche 911 GT3 RS 4.0 iese in evidenta printr-un exterior acoperit intr-un alb special impreuna cu diverse autocolante, printr-un nou set de jante din aliaj usor, o bara antiruliu in aceeasi culoare cu caroseria plus o dunga argintie cu margini rosii ce strabate intreaga lungime a caroseriei.

De semenea, Porsche 911 GT3 RS 4.0 a primit o serie de imbunatatiri aerodinamice precum sasiul ce a fost imprumutat de la modelul GT3 RS, iar interiorul acestuia este dominat de doua culori, rosu si negru. Consolei centrale i-au fost inlaturate elementele nefolositoare precum sistemul audio, iar aerul conditionat e un alt element de lux ce nu va fi disponibil acestui model de performanta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Porsche 911 GT3 RS 4.0 va fi de aproximativ 180,000 Euro, iar productia va fi limitata la 500 exemplare.

| de | Sursa: autoblog.it

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?