Porsche 911 GT3 tunat de Magnat

Porsche 911 GT3 tunat de Magnat

Tunerul german de la Magnat a transformat modelul Porsche 911 GT3 intr-un 'Snowmobile', cel putin asa a fost denumit noul sau program de upgrade destinat coupeului de performanta din Stuttgart.

Termenul Snomobile a fost folosit datorita exteriorului masinii vospit in alb peste care tunerul a aplicat o dunga neagra ce se intainde pe toata lungimea caroseriei si diverse decoratiuni deasupra sorturilor laterale. Tratamentul exterior este completat de un set de jante OZ Ultraleggera HLT CT de 19 inch imbracate in anvelope Yokohama Advan Sport de dimensiunile 235/35-19 pe fata si 305/30-19 pe spate.

Cat despre performante, Porsche 911 GT3 tunat de Magnat a primit un program de optimizare al unitatii ECU si un nou sistem de evacuare sport. Astfel, coupeul din Stuttgart dispune acum de 462 cai putere si un cuplu de 451 Nm, destul pentru a atinge noua viteza de top de 317 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Magnat a creat un ambient exclusivist folosindu-se de piele, Alcantara si finisaje lucioase, plus un sistem audio de 2,100 W care a fost special adaptat pentru modelul Porsche 911 GT3. Acest sistem audio include un amplificator cu 5 canale Magnat Black Core, difuzoare Magnat Selection Series, tweetere de 1 inch si un subwoofer cu woofer de 10 inch.

| de | Sursa: Magnat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?