Porsche 911 Turbo Carbiolet - Imagini si informatii oficiale

Porsche 911 Turbo Carbiolet - Imagini si informatii oficiale

Porsche va expune in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, de pe 20 noiembrie, versiunea decapotabila a lui 911 Turbo si Turbo S.

La nivel estetic, cele doua decapotabile se diferentiaza de modelul de provenienta prin aparitia plafonului retractabil. Acesta este fabricat din panza si are o structura mobila din magneziu, pentru o masa proprie cat mai redusa.

Noile Porshe 911 Turbo Carbiolet si Turbo S Cabriolet vin cu o forma veritabila de coupe atunc cand plafonul este inchis. Conform germanilor, decapotarea se desfasoara in 13 secunde, pana la viteze de 30 km/h.

Sub capota lui Porshe 911 Turbo Cabriolet regasim motorul de 3.8 litri cu sase cilindri capabil sa ofere 520 de cai si un sprint 0 - 100 km/h in 3.3 secunde.

Porsche 911 Turbo S Cabriolet vine cu acelasi motor, insa, de aceasta data vorbim de 560 de cai. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 3.1 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ambele versiuni au fost gandite pentru a atinge 314 km/h, iar consumul urban se cifreaza la 13 litri per 100 de kilometri. In afara, decapotabila din Stuttgart va consuma 9.8 litri la suta.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?