Porsche 918 RSR

Porsche 918 RSR

Porsche a dezvaluit noul Porsche 918 RSR, un concept de curse ce are la baza conceptul Porsche 918 Spyder ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva cu aproape un an in urma.

Porsche 918 RSR este propulsat de un motor V8 cu injectie directa imprumutat de la modelul RS Spyder care dezvolta 564 cai putere la 10,300 rpm si de doua motoare electrice montate pe rotile din fata. Fiind alimentate de un acumulator de tip flywheel ce se reincarca in momentul franarii, cel doua motoare aduc fiecare un plus de 75 kw.

Interiorul noului Porsche 918 RSR imbina cu armonie luxul cu elementele tipice curselor auto, cu scaunul soferului in stanga si acumulatorul flywheel in dreapta ce se roteste cu 36,000 revolutii pe minut si care livreaza plusul de putere in momentul apasarii unui buton in timpul accelerarii sau depasirii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei de la Porsche nu au prezentat nici un detaliu cu privire la performantele noului Porsche 918 RSR care este pentru moemnt doar in stadiu de concept, dar cu totii stim ca acesta va intra in productie. Pana vom afla aceste detalii, va invitam sa urmariti mai jos impresionanta galerie de poze si videoclipul cu noul Porsche 918 RSR.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?