Porsche 918 Spyder intra in productie

Porsche 918 Spyder intra in productie

Una din cele mai mari atractii de la Salonul Auto de la Geneva din acest an a fost cu siguranta noul concept Porsche 918 Spyder, concept ce a impresionat intraga lume prin performantele sale, dar mai ales prin consumul mic si emisiile de CO2 foarte reduse pentru o masina sport.

Azi, avem stiri bune: Versiunea de productie a conceptului Porsche 918 Spyder va fi comercializata in maxim 5 ani. Informatia se bazeaza pe surse din cadrul Porsche A.G. si vine ca raspuns la reactiile pozitive pe care acest concept le-a primit.

Michael Macht, seful companiei, a declarat ca intreg personalul Porsche isi doreste ca Porsche 918 Spyder sa intre in productie. Asa ca se pare ca familia Porsche va primi in curand inca un membru.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Porsche 918 Spyder are la dispozitie un total de 718 cai putere dezvoltati de sistemul hibrid de propulsie compus dintr-un motor V8 cu 500 cai putere si o pereche de motoare electrice.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?