Porsche 918 Spyder Weissack - Specificatii complete

Porsche 918 Spyder Weissack - Specificatii complete

Porsche a publicat un clip promotional in care ne expune pe scurt ce aduce nou pachetul Weissach pe proaspatul 918 Spyder. Conform oficialilor germani, pachetul a fost dezvoltat pentru a oferi senzatii extraordinare si beneficiaza de o multime de elemente de caroserie din fibra de carbon.

Acesta include plafonul, carcasele oglinzilor, rama parbrizului si eleronul spate. Mai mult decat atat, pachetul Weissach beneficiaza de un sistem ultra-usor de franare si de jante din magneziu concepute prin forjare.

La interior, Porsche 918 Spyder Weissach vine cu centuri de siguranta cu prindere in sase puncte si o tapiterie din Alcantara.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, regasim o unitate V8 de 4.6 litri ce lucreaza cot la cot cu alte doua motoare electrice. In total, cele trei propulsoare pun la bataie 887 de cai putere si pana la 1.280 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 2.6 secunde, repriza 0 - 200 km/h se desfasoara in 7.2 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 300 km/h are loc in 19.9 secunde.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?