Porsche a deschis o noua fabrica pentru motoarele V8

Porsche a deschis o noua fabrica pentru motoarele V8

Porsche deschide un nou capitol în producția de motoare, inaugurând noua sa fabrică dedicată producției de motoare cu opt cilindri. Situată pe principala platformă Porsche, din Stuttgart-Zuffenhausen, unitatea de producție funcționează conform celor mai recente proceduri de lucru, iar la capacitate maximă, cei 400 de angajați ai săi produc în jur de 200 de motoare în V, cu opt cilindri, zilnic. Constructorul de mașini sport a investit aproximativ 80 de milioane de EUR în această nouă unitate de producție.

“Porsche este definit de motoarele sale sportive, de mare performanță – de la design până la producția de serie,” spune Oliver Blume, Președinte al Consiliului Executiv al Porsche AG. “Ne dezvoltăm competențele în acest domeniu construind noi motoare. Astfel, suntem în măsură să oferim clienților noștri plăcerea de a conduce și în viitor, asigurând, de asemenea, viitorul locurilor de muncă ale angajaților noștri. În același timp, punem bazele necesare evoluției Porsche în noua eră a mobilității electrice” Noua unitate de producție Porsche va genera, de asemenea, sinergii în cadrul Volkswagen Group. Planurile prevăd ca la Stuttgart-Zuffenhausen să se producă motoarele în V, cu opt cilindri, pentru toate mărcile Grupului, de acum înainte.

Cel mai important aspect al noii fabrici de motoare este sistemul său flexibil de producție, în care automatizarea și procesele manuale sunt interconectate armonios și eficient. Asamblarea motoarelor inovatoare în V, cu opt cilindri, care vor fi folosite pentru prima dată la noua Panamera, impune o serie de procese extrem de precise.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sistemul de producție încorporează aproximativ 100 de inovații. De exemplu, Porsche a introdus vehicule industriale de transport care pot fi programate automat. Transportoarele electrice, care sunt echipate cu baterii bazate pe tehnologia LTO - oxid de litiu-titanat, navighează printr-o rețea de 16.000 de magneți montați în podelele celor două etaje ale unității de producție. Flexibilitatea lor permite adaptarea proceselor de producție atunci când apar modificări ale produsului sau se schimbă metodele de lucru.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?