Porsche a prezentat noua generatie Cayenne

Porsche a prezentat noua generatie Cayenne

Cu doar cateva zile inainte de debutul Salonului Auto de la Frankfurt, Porsche a organizat un eveniment special pentru prezentarea noii generatii Cayenne. Modelul constuctorului din Stuttgart ofera un look conservator, un interior revizuit si doar motoare pe benzina.

Estetic, noul Cayenne nu vine sa faca revolutie, nemtii mizand enorm pe conservatorism. Sunt vizibile modificari in zona spoilerele fata si spate, in zona grilei si in ceea ce priveste blocurile optice si stopurile.

Interiorul noii generatii Porsche Cayenne a fost preluat de pe proaspatul Panamera, iar asta inseamna ca vedem tehnologie de ultima ora, butoane fizice si mai putine si materiale de cea mai inalta calitate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. O surpriza o reprezinta gama de motorizari, nemtii spunand ca inca nu s-au decis daca vor oferi unitati diesel pe noua generatie Cayenne. In momentul lansarii, SUV-ul poate fi comandat fie cu motorul V6 de 3.0 litri care produce 340 de cai putere si 450 Nm, fie cu cel V6 de 2.9 litri biturbo care ofera 440 de cai putere si 600 Nm.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?