Porsche a prezentat noua versiune Macan Turbo cu 440 CP

Porsche a prezentat noua versiune Macan Turbo cu 440 CP

Noul Macan Turbo a ocupat instantaneu poziția de top în gama modelului SUV compact Porsche. Noul motor biturbo de 2,9 litri, cu 6 cilindri, din acest model de top a trecut prin multiple modificări și oferă acum 324 kW (440 CP), cu zece la sută mai mult decât predecesorul său, la o capacitate cu 20% mai mică.

Cu pachetul opțional Sport Chrono, acest model poate ajunge de la zero la 100 km/h în 4,3 secunde - cu trei zecimi de secundă mai repede decât înainte. Viteza maximă este de 270 km/h (plus 4 km/h). Decelerarea a fost, de asemenea, îmbunătățită: noul Macan Turbo vine cu puternicele Porsche Surface Coated Brakes (PSCB) montate din fabrică, ca parte a șasiului optimizat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, Macan Turbo se caracterizează prin detaliile de stil ale generației de model revizuite. Noul model de top se diferențiază și datorită accentelor unice, cum ar fi șorțul frontal specific Turbo și spoilerul de acoperiș fix, cu designul său cu două aripi. Șoferii și pasagerii deopotrivă beneficiază de interiorul îmbunătățit al noului Macan, inclusiv scaune sport reglabile pe 18 căi și sistem BOSE® Surround Sound.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?