Porsche a prezentat noul 911 GT3 Touring Package

Porsche a prezentat noul 911 GT3 Touring Package

Noul model din gama vehiculelor puriste Porsche: modelul 911 GT3 cu pachetul Touring a fost prezentat în cadrul Salonului Internațional de Automobile (IAA), ce are loc în perioada 12 - 24 septembrie 2017, la Frankfurt. Automobilul este disponibil exclusiv cu transmisie manuală în șase trepte, iar în locul eleronului fix spate are un spoiler ajustabil, precum cel de pe modelul Carrera 911.

Sub exteriorul său discret se află tehnologie motorsport pură: motorul aspirat natural de patru litri, preluat din motorsport, atinge 368 kW (500 CP) și generează un cuplu de 460 Nm. La schimbări optime ale treptelor de viteză, modelul 911 GT3 cu pachetul Touring accelerează de la 0 la 100 km / h în 3,9 secunde, atingând o viteză maximă de 316 km / h.

Denumirea "Touring" amintește de varianta de echipare a modelului 911 Carrera RS din anul 1973. Chiar și atunci, designul purist 911 și caracteristicile clasice de interior erau elemente cheie. Noul 911 GT3 cu pachetul Touring adoptă și modernizează acest concept. Această variantă este destinată fanilor de mașini sportive de înaltă calitate, care apreciază în mod special un aspect discret și plăcerea clasică a condusului.

Pe lângă pachetul Clubsport și gamele de echipare Alcantara, practic toate opțiunile GT 911 sunt de asemenea disponibile în combinație cu pachetul Touring. Acestea includ caracteristici precum toate culorile exterioare și ale roților, plăcuțele de frână ceramice PCCB, sistemul de ridicare, farurile cu LED, toate variantele de scaune, pachetul Chrono și sistemele audio.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pachetul Touring este acum disponibil la comandă. În Germania, modelul 911 GT3 cu pachetul Touring – ca și 911 GT3 - costă 152.416 EUR TVA inclus, cu opțiunile de echipare specifice țării de unde se comandă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?