Porsche a publicat primele schite cu versiunea de serie a modelului electric Taycan

Porsche a publicat primele schite cu versiunea de serie a modelului electric Taycan

Porsche a publicat primele schite oficiale cu viitorul Taycan. Primul model electric de serie pregatit de constructorul din Stuttgart va fi expus in premiera in toamna acestui an.

Asa cum deja stiam, viitoarea versiune de serie a lui Porsche Taycan va prelua o parte din designul pe care l-am vazut pentru prima data pe conceptul Mission E. Totusi, nemtii au integrat pe versiunea de serie si o serie de linii de pe actuala generatie Panamera.

Viitorul sistem electric pregatit de Porsche vine la pachet cu doua motoare electrice care genereaza 600 de cai putere. Versiunea de serie a lui Porsche Taycan va accelera de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde, iar sprintul de la 0 la 200 km/h va avea loc in mai putin de 12 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Autonomia pregatita de Porsche pentru viitorul Taycan va fi de 500 de kilometri, insa valoarea a fost anuntata dupa o serie de calcule confrom standardului NEDC.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?