Porsche a publicat un set de teaser cu viitorul Taycan

Porsche a publicat un set de teaser cu viitorul Taycan

Porsche a publicat un set de imagini teaser cu viitoarea versiunea de serie a lui Taycan. Primul model de serie electric dezvoltat de constructorul german va fi lansat oficial în toamna acestui an.

Deși Porsche nu a confirmat acest lucru, cel mai probabil, viitorul taycan va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care se desfășoară la jumătatea lunii septembrie.

În noile teasere, Taycan apare acoperit complet de camuflaj, însă nemții au lăsat la vedere câteva detalii cum ar fi semnăturile blocurilor optice și pe cele ale stopurior și prizele laterale. În plus, putem distinge forma generală a modelului, aceasta fiind influențată masiv de conceptul Taycan din urmă cu doi ani.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunea de serie a lui Porsche Taycan va avea 600 de cai putere, va putea accelera de la 0 la 100 km/h în circa 3.5 secunde, iar autonomia în modul NEDC va ajunge la 500 de kilometri. a

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?