Porsche Cayenne II tunat de LUMMA Design

Porsche Cayenne II tunat de LUMMA Design

Specialistii de la LUMA Design au prezentat o noua lista de modificari estetice pentru modelul Porsche Cayenne II.

Tunerul german a denumit acest nou kit CLR 558 GT si, dupa cum se poate observa in pozele de mai jos, acesta include o bara de protectie fata puternic modificata ce propune o pereche de guri de aer imense, faruri de zi cu LEDuri si lampi de ceata, o noua buza pentru spoilerul fata, o capota ventilata, noi sorturi laterale, noi aripi laterale si o parte spate sport evidentiata de noul difuzor si de noua buza pentru spoiler.

LUMMA Design Porsche Cayene II dispune acum si de un nou sistem sport de evacuare ce propune trei tevi de esapament din otel inoxidabil pozitionate central ce produc un sunet agresiv, plus un sistem de coborare al garzii la sol pentru modelele cu suspensie pe aer ce aduce vehiculul cu 40 mm mai aproape de asfalt.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pachetul exterior este completat de un set de jante multipart de 22 inch in aliaj usor imbracate in anvelope de 295/30-22, iar la interior, LUMMA Design Porsche Cayenne II a primit un grup pedalier din aluminiu cu protectie antialunecare din cauciuc, praguri iluminate, plus noi covorase pentru picioare si pentru portbagaj.

| de | Sursa: LUMMA Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?