Porsche Cayenne si Cayenne Coupe au primit versiuni hibride cu pana la 680 CP

Porsche Cayenne si Cayenne Coupe au primit versiuni hibride cu pana la 680 CP

Porsche a publicat primele informații despre noile Cayenne Turbo S E-Hybrid, Caynne Coupe Turbo S E-Hybrid și Cayenne Coupe E-Hybrid. Cayenne Turbo S E-Hybrid și Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé își iau puterea de 500 kW (680 PS) din interacțiunea inteligentă a unui motor V8 de patru litri (404 kW / 550 CP) cu unul electric, integrat cu transmisia Tiptronic S cu opt viteze (100 kW / 136 PS).

Cuplul maxim al sistemului de 900 Nm este disponibil imediat de peste turația de ralanti. Ambele modele accelerează de pe loc la 100 km / h în 3,8 secunde și ating o viteză maximă de 295 km / h. Această performanță excepțională este asociată cu un nivel ridicat de eficiență: CayenneTurbo S E-Hybrid și Turbo S E-Hybrid Coupé pot parcurge până la 40 de kilometri cu zero emisii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În plus față de cele două modele de top, gama hibridă de la Porsche include acum noul Cayenne E-Hybrid Coupé, cu o putere a sistemului de 340 kW (462 PS), un cuplu de 700 Nm și o autonomie electrică de până la 43 de kilometri. Cayenne E-Hybrid, care are acum un filtru de particule pentru benzină, este din nou disponibil la comandă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?