Porsche lucreaza la un rival electric pentru Tesla Model S

Sectiuni Relevante

Porsche lucreaza la un rival electric pentru Tesla Model S

Porsche a inceput sa simta gustul victoriei in zona hibrid-electrica. Dupa Panamera si Cayenne S E-Hybrid, nemtii pregatest un rival pentru Tesla Model S.

Conform colegilor de la Autocar, germanii vor sa soseasca cu un model full-electric care va fi dezvoltat pe viitoarea platforma a lui Pajun. Noul model din Stuttgart va avea o structura cu cinci portiere si va fi introdus in gama sub Panamera.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Viitorul model german va sosi cu motorizari conventionale pentru a se duela cu Seria 5, E-Classe si A6, insa versiune cu propulsie electrica tinteste catre Tesla Model S. Cel mai probabil, viitorul model va avea o masa totala mai mica decat cea a americanului amintit mai sus, ier pentru propulsie, Porsche va utiliza un motor electric sincron de ultima generatie capabil sa ofere undeva in jur de 420 de cai putere. Cel mai probabil bateriile vor fi dezvoltate cu ajutorul Audi, in timp ce autonomia oferita ar putea ajunge pana la 400 de kilometri.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?