Porsche Macan - Probabil, cel mai nou bestseller german

Porsche Macan - Probabil, cel mai nou bestseller german

Porsche a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noul Macan. Cel de-al doilea SUV din gama germana masoara 4.699 mm in lungime, 1.923 mm in latime si are o inaltime de 1.624 mm. Spre deosebire de fratele Cayenne, Macan este mai mic cu 146 de milimetri, mai ingust cu 16 mm si mai scund cu 82 de mm.

In momentul lansarii, SUV-ul german va fi disponibil in compania a trei motoare. Prima versiunea va fi Macan S. Aceasta adopta unitatea V6 de 3.0 litri twin-turbo capabila sa ofere 340 de cai putere. Motorul pe benzina va lucra cu ajutorul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.4 secunde, respectiv 5.2 secunde, cand SUV-ul german este echipat cu pachetul Sport Chrono. La capitolul consum, unitatea de pe Macan S promite ca va "manca" doar 8.7 - 9 litri la suta de kilometri.

Urmatorul in gama va fi Macan S Diesel. Acesta va beneficia de serviciile unui V6 de 3.0 litri si 258 de cai putere. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 6.3 secunde, iar consumul de carburant in regim mixt variaza intre 6.1 si 6.3 litri la suta.

Pentru moment, varful de gama va fi reprezentat de Macan Turbo. Acesta foloseste un motor V6 de 3.6 litri twin-turbo ce ofera 400 de cai putere si care promite un sprint 0 - 100 km/h in 4.8 secimde/ Viteza maxima ajunge la 266 km/h, in timp ce consumul in regim mixt se cifreaza la 8.9 - 9.2 litri la suta.

Ceva mai tarziu, Porsche va sosi si cu un Macan Diesel echipat cu un motor de 2.0 litri si patru cilindri, dar si cu o versiune ce va beneficia de o unitate de 2.0 litri pe benzina ce va dezvolta 280 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In Germania, noul Porsche Macan va fi disponibil incepand cu luna aprilie a lui 2014. Pretul de pornire pentru Macan S si S Diesel va fi de 57.930 de euro, in timp ce Macan Turbo va pleca de la 79.826 euro.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?