Porsche Macan va debuta in noiembrie la Los Angeles

Porsche Macan va debuta in noiembrie la Los Angeles

Un ultim raport publicat de britanicii de la AutoExpress spune ca viitorul Porsche Macan va debuta in luna noiembrie in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Conform zvonurilor, "puiul" de Cayenne va fi produs pe aceeasi arhitectura cu cea a lui Audi Q5, dar va beneficia de suspensii noi si de motoare diferite. La interior, modelul din Stuttgart va adopta o serie de elemente de pe Porsche 911 si Panamera.

Aceleasi surse indica faptul ca Macan va fi vandut exclusiv in compania tractiunii integrale si va fi mai usor cu 150 de kilograme comparativ cu fratele Audi Q5.

La capitolul motorizari, Porsche Macan va dispune de trei unitati pe benzina si doua diesel. Pentru benzinari, Porsche va pregati unitatea de 2.0 litri si 220 de cai, pe cea V6 de 3.6 litri si 295 CP si pe cea V6 twin-turbo de 3.0 litri si 370 de cai putere. Pentru iubitorii unitatilor diesel, Macan va sosi alaturi de unitatea de 2.0 TDI de 190 CP, dar si in compania motorului V6 de 3.0 litri si 250 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sursele indica si dezvoltarea unui hibrid. Acesta va sosi cu un motor pe benzina de 2.0 litri asistat de o unitate electrica de 40 kW.

| de | Sursa: WCF | Foto: Automedia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?