Porsche Pajun - rivalul lui Seria 5, A7 si CLS

Porsche Pajun - rivalul lui Seria 5, A7 si CLS

Baietii de la AutoExpress au publicat doua fotografii in exclusivitate cu viitorul Porsche Pajun. Acesta se va duela cu BMW Seria 5, Audi A7, Mercedes CLS, va fi plasat sub actualul Panamera si va debuta undeva in jurul anului 2016.

Din imaginile pregatite de jurnalistii britanici, vedem ca Pajun (Panamera Junior) va dispune de liniile de design ale lui 911, in timp ce sub caroserie vom regasi platoforma lui Panamera putin micsorata. Sub capota, oficialii Porsche vor veni cu o serie de propulsoare diesel si pe benzina. Printre acestea cu siguranta vom vedea un V6 disel de 3.0 litri ce produce 310 cai putere. La capotolul benzina, germanii vor oferi un V6 bi-turbo de 3.0 litri ce produce 414 CP, dar si versiunea single-turbo ce ofera doar 318 CP.

Asemeni lui 911, Porsche Pajun va beneficia de noua transmisie manuala cu sapte rapoarte, dar si de arhicunoscuta PDK. Asa cum ne-am obisnuit, oficialii din Stuttgart vor oferi noul model atat cu tractiune spate, cat si cu tractiune integrala.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru un astfel de exemplar va porni de la 61.800 de euro, in timp ce versiunea de top ar putea ajunge la 111.300 de euro.

| de | Sursa: AutoExpress

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?