Porsche Panamera e-Hybrid promite un consum de doar 2,5 l/100 km

Porsche Panamera e-Hybrid promite un consum de doar 2,5 l/100 km

Al patrulea model din gama Panamera, Panamera 4 E-Hybrid, cu sistem de tracțiune integrală și cu o autonomie în regim electric de până la 50 km, va fi prezentat, în premieră, la Salonul Auto de la Paris.

Ansamblul hibrid propune 462 de cai putere oferiti dintr-un motor electric de 136 de cai si 400 Nm si de unul V6 biturbo de 330 de cai si 450 Nm. Resursele sunt puse in valoare cu ajutorului cutiei PDK cu opt trepte.

In aceste conditii, Porsche Panamera e-Hybrid accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,6 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 278 km/h. Asa cum spuneam si mai sus, in modul electric, sedanul german poate parcurge 50 de kilometri, iar viteza maxima nu trece de 140 km/h. Pentru prima suta de kilometri, Porsche anunta un consum mediu de 2,5 litri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum era normal, Porsche Panamera e-Hybrid vine cu doua moduri sport, dar si cu patru moduri eco.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?