Porsche Panamera facelift - motoare noi plus un design intinerit

Porsche Panamera facelift - motoare noi plus un design intinerit

Porsche a prezentat astazi versiunea revizuita a lui Panamera. La nivel estetic, coupe-ul cu patru usi al germanilor vine cu o serie de modificari atat in partea frontala, cat si la nivelul posteriorului.

La interior, schimbarile sunt ceva mai discrete, insa la nivelul motorizarilor, Porsche revine cu o versiune hibrida perfectionata si cu o serie de propulsoare clasice imbunatatite.

In partea frontala, noul Panamera facelift vine cu blocuri optice revizuite, cu grile de aerisire modificate, dar si cu o bara de protectie schimbata. In partea posterioara, stopurile sunt singurele elemente care au trecut inca o data prin mana designerilor.

Modelul din Stuttgart va fi expus publicului pentru prima data in cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Decizia nemtilor se bazeaza strict pe apetitul asiaticilor in ceea ce priveste modelele marcii.

Asa cum afirmam si mai sus, noul Panamera facelift beneficiaza de un nou sistem hibrid. Versiunea eco a coupe-ului cu patru usi poarta denumirea de S E-Hybrid si beneficiaza de un motor electric de 95 de cai putere si de o baterie tip litiu-ion de 9.4 kWh. Conform producatorului, aceasta are nevoie de doar 2 ore si jumatate pentru reincarcare atunci cand se foloseste un incarcator rapid si de 4 ore in cazul unei prize conventionale.

La capitolul autonomie, Panamera facelift promite 36 de kilometri in modul 100% electric, si conform germanilor acesta va consuma doar 3.1 litri la suta conform ciclului NEDC. Tot la capitolul motorizari, amintim introducerea unitatii V6 twin-turbo de 3.0 litri ce produce 420 de cai si care inlocuieste vechiul V8 de 4.8 litri si 400 de cai. Acesta va fi disponibil pe versiunea S a lui Panamera, iar pentru fanii motoarelor diesel, germanii promit in 2014 un agregat nou de 300 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Debutul comercial al lui Porsche Panamera facelift este programt pentru luna iulie a acestui an, iar in germania, versiunea standard pleaca de la 83.277 de euro. Panamera 4 porneste de la 88.513 euro, Panamera S costa in versiunea standard 101.841 euro, iar versiunea hibrida va scoate din buzunarele clientilor cel putin 121.595 euro.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?