Porsche Panamera GrandGT by TechArt

Porsche Panamera GrandGT by TechArt

Casa de tuning TechArt va expune in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt pachetul GrandGT destinat lui Porsche Panamera facelift. Coupe-ul cu patru usi al germanilor a primit o serie de elemente estetice atragatoare si un plus de putere sub capota.

La nivel exterior, vedem o kit fabricat din fibra de carbon si poliuretan. Acesta include spoilere noi cu prize de aer mai generaoase, praguri laterale modificate si un difuzor de aer. In plus, blocurile optice fata au fost modificate, capota a fost inlocuita cu una ceva mai atragatoare, iar in partea posterioara vedem un eleron discret.

Pachetul exterior se incheie cu un set de jante al caror dimensiuni variaza de la 20 la 22 de inch. La interior, TechArt aduce un plus de eleganta si sportivitate prin montarea unui volan in trei spite si a unor accesorii din fibra de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, TechArt promite ca va creste puterea oferita de Panamera Turbo de la 520 la 580 CP.

| de | Sursa: TechArt

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?