Porsche Panamera tunat de Switzer Performance

Porsche Panamera tunat de Switzer Performance

Tunerul din Ohio, Switzer Performance, a incetat sa transforme modelul Nissan GT-R intr-un monstru cu performante incredibile si si-a concentrat atentia asupra modelului Porsche Panamera care a primit pachetul de performanta P680.

Switzer P680 Porsche Panamera vine echipat cu turbine mai mari ce prezinta compresoare fabricate custom si un nou intercooler ce asigura o functinare buna la temperaturi optime, plus un software optimizat pentru motor creat special sa functioneze cu aceste noi componente.

Rezultatul acestor modificari se traduce prin faptul ca noul Porsche Panamera tunat de Switzer dezvolta 680 cai putere si un cuplu cu 271 Nm mai mult decat versiunea standard. Conform tunerului nord american, masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde sau in 8.0 secunde de la 0 la 210 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Switzer P680 Porsche Panamera atinge viteza de top de 350 km/h si, daca doriti sa achizitionati acest progaram de tuning, trebuie sa stiti ca pretul acestuia este de 22,000 USD.

| de | Sursa: Switzer Performance

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?