Porsche si Lucasfilm prezinta design-ul navei spatiale care va aparea in viitorul film Star Wars: The Rise of Skywalker

Sectiuni Relevante

Porsche si Lucasfilm prezinta design-ul navei spatiale care va aparea in viitorul film Star Wars: The Rise of Skywalker

Designerii de la Porsche AG și Lucasfilm Ltd. și-au unit forțele pentru a dezvolta o navă spațială de poveste, care reunește ADN-ul de design al celor două mărci.

Pe o perioadă de două luni, echipa implicată în proiect - din cele două studiouri de design din Weissach și San Francisco - a colaborat pentru a crea idei și proiecte inițiale, înainte de a propune un concept concret. Nava spațială fantastică, numită Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter, va fi prezentată ca un model detaliat, cu o lungime de 1,5 metri (5 picioare) la premiera din decembrie a filmului Star Wars: The Rise of Skywalker, în Los Angeles.

În timp ce cerințele legale impun anumite restricții asupra creativității în procesul de design clasic, pentru un automobil de serie, acest proiect deschide o dimensiune cu totul nouă a libertății. În același timp, echipa Style Porsche s-a confruntat cu provocări noi, deoarece crearea unui design pur virtual este, de asemenea, solicitantă.

Pe ecran, nava spațială este văzută doar în două dimensiuni, în timp ce vehiculele clasice de serie apar fizic, în trei dimensiuni. În plus, navele spațiale apar de obicei în mod dinamic în film și sunt vizibile doar pentru o clipă, așadar designul trebuie să creeze o impresie puternică și să poată fi recunoscut imediat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Proiectarea navei spațiale este armonios integrată în lumea filmelor Star Wars, demonstrând în același timp analogii clare cu stilul și proporțiile caracteristice Porsche”, spune Michael Mauer, Vicepreședinte Style Porsche la Porsche AG

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?