Porsche va participa cu 33 modele Porsche 911 la Nurburgring 24h

Porsche va participa cu 33 modele Porsche 911 la Nurburgring 24h

Cei de la Porsche au anuntat ca vor participa la editia din acest an al cursei de anduranta de 24 de ore de la Nurburgring cu 33 modele Porsche 911.

Printre echipele si modelele participante amintim de noul model Porsche 911 GT3 al echipelor Manthey Raging si Mamerow Raging plus un model 911 GT3 RS, iar printre participanti se numara vedeta de televiziune Patrick Simon si jurnalistul britanic Chris Harris.

De asemenea, la cea de a 38-a editie a cursei de 24 ore de la Nurburgring, va debuta si modelul Porsche 911 GT3 R Hybrid, cu aceasta ocazie fabrcantul auto sperand sa obtina mai multe date relevante pentru continuarea imbunatatirii sistemelor de propulsie hibride.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Porsche 911 GT3 R Hybrid este propulsat de un sistem hibrid format dintr-un motor de 4.0 litri in 6 cilindri capabil sa genereze 473 cai putere (353 kw) si doua motoare elecrice ce dezvolta 80 cai putere (60 kw) fiecare.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?