Poze si detalii Buick Regal 2011

Poze si detalii Buick Regal 2011

Pozele si detaliile modelului nord american Buick Regal 2011 au fost facute publice. Merita de mentionat ca acest model e acelasi cu Opel Insignia in Europe sau Vauxhall Insignia din Marea Britanie.

Modelul din 2011 Buick Regal sport sedan, are in dotarea standard un motor de 2.4 litri Ecotec cu injectie directa care produce 182 cai putere, iar cumparatorii pot opta pentru un motor turbo Ecotec de 2.0 litri care dezvolta 220 cai putere. De asemenea la mijlocul lui 2010 este anuntat un nou motor Ecotec de 2.0 litri cu injectie directa. Ambele motorizari sunt legate la o cutie de viteze automata in 6 trepte ca dotare standard.

Buick Regal 2011 vine cu o suspensie MacPherson independenta, iar sistemul Interactive Drive Control System (IDCS) disponibil pe modelul cu motorizare turbo de 2.0 litri, permite soferului sa ajusteze suspensia intre modurile Normal, Tour si Sport.

Printre dotarile standard, care nu sunt deloc putine la numar, trebuie sa mentionam sistemul de franare asistata si cel de franare automata la parcare, dar si de sistemul de control al tractiunii si al stabilitatii StabiliTrak.

La interior, Buick Regal se bucura de scaune incalzite din piele, sistem audio Harmon Kardon, hard-disk intern de 10 GB, Bluetooth si XM Satellite Radio.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru Buick Regal 2011 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?